Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2008

Πορτάκι σκύλου

Τώρα που χειμωνιάζει και αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία όλο και περισσότερο, η μαμά προσπαθούσε να βρεί λύση για το πώς θα εγκαταστήσει το πορτάκι για σκύλους που αγόρασε τον Αυγουστο ,στη μπαλκονόπορτα της κουζίνας.

Μέχρι τώρα είχαμε ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα αλλα άρχισε να κάνει κρύο και δε βόλευε..

Οταν έκανε πολύ κρύο την κλείσαμε και όταν θέλαμε να βγούμε μας ανοιγαν την πόρτα αλλα κανα δυο φορές η Κάντυ κατούρησε μέσα και η μαμα άποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι .

Πήγε σε κάτι μαστόρους αλλα δεν την φτιαξανε τελικά και έτσι αποφάσισε να την φτιάξει μόνη της . Αγόρασε ένα κομμάτι πολυκαρβονικό το οποίο έκοψε στις διαστάσεις που έπρεπε , προσάρμοσε το πορτάκι επάνω και έτοιμη η πορτούλα μας.

Ετσι τώρα μπορούμε να βγαίνουμε όποτε θέλουμε στο μπαλκόνι μόνες μας χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος για να μας ανοίξει να βγούμε και το σπίτι δεν κρυώνει.

Εγώ έμαθα αμέσως να το χρησημοποιώ και μπαινοβγαίνω συνέχεια αλλα η Κάντυ το φοβάται και έτσι τώρα η μαμά προσπαθεί να της μάθει να το χρησημοποιεί.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου, πολύ ωραία η κατασκευή σας για το πορτάκι. Θα ήθελα αν μπορείς να μου εξηγήσεις πώς στηρίζεται, γιατί ενδιαφέρομαι να βάλω κι εγώ για τη σκυλίτσα μου.

Ευχαριστώ πολύ,
Λήδα

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα, ενδιαφερομαι να τοποθετησω κ`εγω καποια αντιστοιχη κατασκευη στην μπαλκονοπορτα και θα ηθελα να επικοινωνησουμε,αν σας ειναι ευκολο, για καποιες λεπτομερειες και αποριες. Λεγομαι Μπεττυ και το τηλ. ειναι 2106514459/ 6972761752. Ευχαριστω.