Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

Θεσ/νικη 12/10/08

Την Κυριακή 12/10/08 έγινε στο θεατράκι του πάρκου των σκύλων ,στην παραλία της Θεσ/νικης ,η ετησια εκθεση ημίαιμων και καθαρόαιμων σκύλων του φιλοζωικού σωματείου Αργος.

Η μαμά είχε κανονίσει να βρεθεί εκεί και με άλλα μέλη του φορουμ για τα σκυλάκια που συμμετέχει και έτσι νωρίς το πρωΐ ξεκινήσαμε οικογενειακώς.

Το νωρίς είναι βέβαια σχετικό γιατι απο τις 7.30 με 8.00 που θα ξεκινούσαμε τελικά φύγαμε απο τη βόλτα μας στις 9.30 και η μαμά έλεγε οτι πάει τη χάσαμε την εκθεση αλλα τουλάχιστον ευχόταν να προλάβει να δεί τη μισή.

Πήγαμε με το σιτροεν και ας έλεγε ο μπαμπάς πως δε χωράει το κλουβάκι μεταφοράς μας πίσω . Η μαμα το χώρεσε μια χαρά και σχετικά ευκολα..

Δεν ήθελε να πάμε με το τζιπάκι γιατι θα αργούσαμε πολύ και θα ταλαιπωριόμασταν όλοι αλλα ούτε και να είμαστε εμείς στο σιτροεν στο πίσω κάθισμα με την ειδική κουβερτούλα και την ζώνη ασφαλείας γιατι την τελευταία φορά η Κάντυ πάτησε καταλάθος το κουμπί και ανοιξε η ζώνη (αμάν και αυτή η Κάντυ δεν κάθεται ήσυχη σαν εμένα , όλο χοροπηδάει).

Ασε που επειδή δεν βρήκε δευτερη ζώνη ακόμα ,θα έπρεπε να μας βάλει μαζί στην ίδια ζώνη με την διπλή αλυσιδούλα μας και δεν θα είμασταν καθόλου άνετα για τόσες ώρες ταξίδι.

Φτάσαμε στη Θεσ/νικη στις 12.00 αλλα είχε πολύ κίνηση γιατι είχαν κλείσει το δρόμο για έναν αγώνα και μας πήρε 45 λεπτά για να φτάσουμε στο παρκο των σκύλων και να παρκάρουμε εκεί κοντά.

Η μαμά ήταν μες τα νευρα και όλο έλεγε πως καλύτερα θα ήταν μας κατεβάσει και να πάμε με τα πόδια μέχρι εκεί , αλλα τελικά δεν το έκανε.

Φτάσαμε στο πάρκο την ώρα της απονομής των βραβείων λίγο πρίν το τέλος της εκθεσης .
Είχε πολύ κόσμο, οι περισσότεροι με τα σκυλάκια τους και το πάρκο ήταν πολύ όμορφο, καταπράσινο..

Εκεί συναντήσαμε και τους υπόλοιπους του φορουμ που θα πηγαίναμε για καφέ.
Ευτυχώς που η μαμά αναγνώρισε τον κούκλο Ρεξ και τους βρήκαμε γιατι αλλιώς ακόμα θα τους ψάχναμε..

Απο λάθος συνενόηση οι υπόλοιποι φύγανε για το αναψυκτήριο και εμείς καθήσαμε σε μια σκιά περιμένοντας για να δούμε τι θα κάνουμε .
Εκεί είχαμε και τα τυχερά μας αφού περάσανε μια καλή κυρία και ένας κύριος με μια κάμερα και τραβήξανε μερικά πλάνα εμένα και την Κάντυ που έκανε και κάτι χαριτωμενιές ( η ψωνάρα) , αλλα η μαμά κλασικά ξέχασε να ρωτήσει απο πού ήταν και έτσι τελικά δεν ξέρουμε αν μας δείξανε στην τηλεόραση , να δούμε και αν βγήκαμε ωραίες βρε αδερφέ..

Τελικά πήγαμε και εμείς για καφέ εκεί που ήταν οι υπόλοιποι και γνωριστήκαμε με τον Ρεξ ,τη Μισσα , την Κρύσταλ , τη Λίζα και τους γονείς τους..

Μετά τον καφέ πήγαμε μια βόλτα οικογενειακώς στο πάρκο και τέλος το απόγευμα αφού συναντήσαμε και την κουμπάρα της μαμάς και του μπαμπά Ελενα με τον Μαρίνο (που είναι ο βαφτιστικός την μαμάς) και τον Σπύρο και τσιμπίσανε κάτι, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής .

Ο μπαμπάς κλασικά χάθηκε και τριγυρνούσαμε για λίγη ώρα στη Θεσ/νικη μέχρι να βρούμε πάλι τον δρόμο για τον περιφεριακό αλλα ευτυχώς ρώτησε σε ένα βενζινάδικο και μας είπαν πώς να βγούμε και επιτέλους φύγαμε απο τη Θεσ/νικη..

Στην επιστροφή στρίψανε σε ένα χωριό και μας αφήσανε και εμάς να τρέξουμε λίγο για να ξεμουδιάσουμε σε κάτι χωράφια γιατι ήμασταν όλη μέρα με το λουρί και χρειαζόμασταν εκτόνωση.. Εκεί μάλλον κρυολόγησε και η μαμά γιατι απο την επόμενη μέρα αρρώστησε ,αλλα εγω και η Κάντυ το καταευχαριστηθήκαμε, μισή ώρα τρέχαμε..

Μετά ούτε που το κατάλαβα πότε φτάσαμε στο σπίτι γιατι κοιμόμουν σε ολόκληρη τη διαδρομή..
Περάσαμε πολύ ωραία στη Θεσ/νίκη και ελπίζω να ξαναπάμε..
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες απο τη συνάντηση ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: